perjantai 5. heinäkuuta 2019

Suomen Kettuterrierit ry kesäleiri 2019 Vahojärvellä

Olin mukana Suomen Kettuterrierit ry kesäleirillä perjantaina Parkanon Vahojärvellä kun pidettiin erikoisnäyttely leirikeskuksen ulkokentällä. Näyttelyssä olivat mukana silkkarit ja karkkarit, lopuksi vielä kummatkin veijjarit kisattiin vastakkain. Suomeksi siis - liikettä ja kuhinaa kentällä.

Viime vuonna vastaava näyttely pidettiin samalla kentällä hellesäässä, jolloin ongelmaksi tuli paahtava aurinko, jano ja pölyävä hiekkakenttä. Tänä vuonna nuo huolet olivat historiaa - ongelmaksi tuli sade joka alkoi näyttelyn myötä ja jatkui siihen asti kunnes näyttely loppui.

Kamera sadesuojan sisälle, tihrustamaan huurteisen etsimen läpi ketteriä koiruuksia ja "pimeä" sää - ei ihan  minun toivelistani ykkösiä. Ja kuvista sen huomaa - nyt on mietittävä kuinka ensi kerralla saa asiaa petrattua ja koirat esiintymään oikeasti edukseen. Suurimpana ongelmana oli tosiaan "pimeys" mikä tarkoitti pitkiä valotusaikoja ja edelleen sitä että liike näkyy. 

Toiseksi huurteisen etsimen läpi oli hankala saada tarkennus kohdalleen joten huteja tuli runsaasti. Pakko sanoa että oikeasti ketuttaa. Lopputuloksena ennätysmäärä kuvia hylkyyn.

Loput kuvat, ne mitä jäi jäljelle, yhteensä 263 kpl, löytyy tämän linkin takaa...




















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti