sunnuntai 25. elokuuta 2019

Taljajousiammunta - Perus- ja jatko-osan oppimäärä v2.1.1

Taljajousiammunta - Perus- ja jatko-osa v2-1-1

Taljajousiammunta


Perus- ja jatko-osan oppimäärä


Materiaali päivitetty 25.8.2019

Materiaalia on tullut pikkuisen korjailtua ja viilailtua kevään saatossa, mutta mitään isompaa kun ei tullut lisättyä, niin ei ole oikein saanut itseään motivoitua uuden version julkaisemiseen.

Lisäksi keväällä ja kesällä on tullut hoideltua muutakin aktiviteettia, kun on ollut maastojousiammunnan "uusi tuleminen" ja siihen on mennyt paukkuja.

Kunnes tuli herätys aiheesta "Target Panic" joka tuntuu jakavan porukan kahteen osaan: Niihin joilla on se jo ollut ja niihin jotka tulevat sen jonain päivänä saamaan. Jotenkin muistuttaa minua motoilun opista: Ne jotka ovat jo kaatuneet ja ne ...

Omallekin kohdalle on tuo osunut, siis itselle ja pojalle. Ja silloin kuin se osui - ei tiennyt mikä se oli ja varsinkaan ei tiennyt miten se korjaantuu. Joten toivottavasti joku saa tästä materiaalista oppia sen verran että tunnistaa ongelman ja osaa korjata sen myös. Mutta vielä parempi jos osaa olla kaatumatta kokonaan...

Palautetta saa antaa ja se olisi itse asiassa suotavaa. Palautetta voisi antaa vaikkapa sellaisesta asiasta mikä mielestänne puuttuu kokonaan - ehdottakaa vaikka aiheita niin katsotaan mitä saadaan kasaan.

Materiaali on vapaasti käytettävissä ei kaupallisessa tarkoituksessa ilman rahallista korvausta, materiaalia saa vapaasti/ilmaiseksi kopioida ja jakaa alkuperä mainiten.

Taljajousiammunta-Ver-2-1-1.pdf (7,1Mb)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti