lauantai 1. helmikuuta 2020

SJAL 25m kilpailu SM-Viikolla 2020

SJAL oli jälleen mukana SM-kisaviikolla, joka oli tällä kertaa Joensuussa, itse kilpailu oli Joensuu Areenalla joka on yleisurheiluareena.

Kisamuotona oli tällä kertaa harvinainen 25 metrin kilpailu, jota on SM-tasolla kilpailtu viimeksi viime vuosituhannella. Muutenkin kisamuoto on ollut suhteellisen harvinainen, joten alkukilpailun aikana murskattiin ennätyksiä roppakaupalla. Ainoat aselajit taisivat olla yleinen ja naisten tähtäinjousi jotka säästyivät näiltä murskaustalkoilta.

Itse halli oli suhteellisen pimeä, eli herkkyyttä piti nostaa suhteellisen korkealle ja kuvissa on näkyvissä raetta suhteellisen kunnolla. Siitä huolimatta valotusajat olivat useaan otteeseen pitkiä, sen vuoksi liikettä näkyy kuvissa.

Toisekseen valot tulivat sellaisesta suunnasta että häikivät pikkuisen ampujia, mikä ei tosin vaikuttanut valokuvaamiseen.

Kisat jakaantuivat kahteen osaan, alkukilpailu lauantaina ja loppukilpailu eli pudotukset sunnuntaina. Sunnuntaina paikalla oli myös YLE, joka nauhoitti sekä yleisen että naisten tähtäinjousen näytettäväksi YLE2 -kanavalla.

Kuvia tuli sen verran paljon että en oikein ehtinyt tehdä kaikkia sunnuntaina valmiiksi. Eli aluksi täältä löytyvät vain lauantain alkukilpailun kuvat, ehkä tiistaina ehdin katsoa sunnuntain loppukilpailujen kuvat valmiiksi myös.

Alkukilpailun kuvat löytyvät siis täältä ( 237 kpl) ...

Otteluiden ja finaalien kuvat löytyvät täältä (204 kpl)...










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti