lauantai 31. lokakuuta 2020

SJAL Sisä-SM kilpailut - 18m ja kovaa...

Joskus tuntuu että Suomi on aika bi-polaarinen jousiammunnan suhteen - ensin vietetään juniorien SM -kilpailuissa 2 päivää Tuulimäen luolastossa ja seuraavana viikonloppuna siirrytään Ouluhalliin ampumaan seniorien ja yleisten luokkien SM-kisoja.

Senioriluokkien ilmoittautumiset tulivat täyteen 48h sisällä siitä kun ilmoittautuminen avattiin. Yleisten luokkien SM -kisoihin ei ikinä saavutettu täyttä ilmoittautumismäärää, eli sunnuntaina halli jäi pikkuisen vajaaksi. Tiedä sitten mikä asiaan vaikuttanut, todennäköisesti jäykät säännöt kelpoisuudessa.

Ouluhalli on vanha tuttu paikka kuvata ja tiedossa oli että suttua tulee koska valaistus on aivan eritasoista kuin Tuulimäellä oli. Joten odotettavissa rakeita ja liikettä, mutta jotain kompromisseja pitää aina tehdä. Ja sitten kun kävi vielä niin että itse kilpailin senioriluokissa lauantaina, vähensi se kuvien määrää radikaalisti ja tuli otettua kuvia vain pudotuksista, omassa sarjassa kun oli vain kaksi ampujaa - tarkoitti että hauskin eli säkäammunta jota myös SET-pudotuksiksi jäi pois ohjelmasta.

Kokeillaan samaa ideaa kuvien ottamiseen kuin nyt on ollut aiemminkin - ei peruspönötystä (sorry - sitäkin on) vaan mieluummin fiilistä. Se että kuinka kykeneviä me suomalaiset siihen olemme - se jää jokaiselle omaan haltuun miettiä mutta ainakin juniorit siihen vielä kykenivät. Eli siis ääripäät esillä kun vertaa viikonloppuja (iän suhteen).

Sitten kun oli vielä liiton syyskokous omine kuvioineen plus alustavaa yhteistyötä EIAC:n kanssa, tuli kuvat tuupattua nettiin pikkuisen kiireellä. Mutta jotain tuli kuitenkin otettua ja niitä voi katsella NIS-jaon kautta täältä (200 kpl)…



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti