sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

FFAA 3D-SM kilpailut Lemulla 5.7.2020

Eilisen eli lauantain olin itsekin kisannut Instinct -sarjassa SJML:n Lounais-Cup kilpailussa suurimpana saavutuksenani saada saalikseni kuusen karahka ja yksi 3p osuma. Muuta kerrottavaa kisoista ei sitten ollutkaan, poislukien muutama neuvo ja idea jonka pistin korvan taakse.

Sunnuntaina olikin sitten uusi päivä, luvassa oli aurinkoista säätä ja jälleen rasteja metsä täynnä. Tällä kertaa päätin että kokeillaan jotakin uutta, tai siis ainakin erilaista, ja juoksin metsässä kilpailijoiden perässä laajakulman kanssa. Eli siis kuvasin 16-35mm obiskalla koko kisan, mikä tarkoittaa että suurimman osan kuvaamista olin oikeasti ampujien iholla. Alivalotusta laitoin -0,3EV ja sitä en pahemmin korjailut Lr:ssä jälkikäteen.


Kuvaamiseen tulikin aivan uutta kulmaa, ja loppujen lopuksi tuli myös kokeiltua pikkuisen miltä vanha kunnon M/V -maailma näyttäisi nykymaailmassa. Eli tällä kertaa kuvissa ei ole niin keskitytty vanhoihin tuttuihin juttuihin, mutta toivottavasti näissäkin nähdään omaa ideaansa.

Kuvia kertyi jälleen suht runsaasti, loppupeleihin säästin ehkä liikaakin (133 kpl). Kuvat löytyvät Nikon Image Spacesta ja linkki niihin löytyy täältä...







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti