lauantai 13. kesäkuuta 2020

YSJMA Avoimet 3D-kilpailut Lapinlahdella 13.6.2020

Koronakauden toiset 3D-kilpailut ammuttiin Lapinlahdella helkteisenä lauantaina Lapinlahdella. Porukka oli koostunut kolmen liiton ampujista, mukana oli SJAL:n antenniporukkaa, SJML metsästäjiä ja FFAA vaistoampijia, tosin taisi oikeasti olla niin että kaikista liitoista oli ampujia useampiin aselajeihin ja jokaisessa aselajiaa oli ampujia jotka udustivat useampaa liittoa.

Kisat ammuttiin kuitenkin yksillä säännöillä jotka tällä kertaa olivat WA-säännöt.

Kuvaamisen kannalta haastavaa oli auringonpaiset joka tuli suuunnilleen pilvettömätltä taivaalta. Ja kun oltiin metsäss niin kontrastit olivat välillä huikeat, samassa kuvassa voimakasta valoa ja mustia varjoa. Muutaman koeruudun jälkeen lähdin liikkeelle -0,7EV jolloin sain puhkipalamista jossain määrin hallittua, lopputunaus Lr'ssä.

Kuvaajakin sai pikkuisen hikeä pintaan, Suunnon logi kertoi tällä kertaa 4,58km matkaa kuljettuna ja 1031 kCal kulutettuna - sanoisin että kuntoilustä tämäkin käy. Matkaa kertyi ehkä enemmän kuin ampujilla koska kuvaaja joutuu jahtaamaan kilpailijoita rastilta toiselle.

Näissä kilpailuissa ongelma on se että kuvatavaa on todella paljon, joten kuviakin on paljon, joten joutuu valikoimaan. Nyt tuli valittua 139 kuvaa kaikkia 393 kuvan joukosta, toivon mukaan tuli saatu kasaan hyvä kattaus kaikista ampumamuodoista ja osallistujista.

Kuvat (139 kpl) löytyvät Nikonin Image Spacesta jonne pääset tämän linkin kautta...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti