lauantai 11. toukokuuta 2019

SJAL 3D SM-kilpailut Riihimäellä 11.5.2019

Riihimäen uudella 3D -radalla ammuttiin lauantaina 11.5.2019 SJAL:n 3D Suomen Mestaruuskilpailut. Rata oli aivan uusi, ja kunnia radan rakentamisesta kuuluu Vesa Vaajamäelle ja Timo Leskiselle. Sanottakoon heti, että rata oli e r i t t ä i n  haastava ja mielenkiintoinen, tämän sai kuulla todella usealta kilpailijalta. Minkä lisäksi nuolikato kisoissa oli aivaa mielettömän suuri, jopa taljoilla.

Kuvat eivät tee kunniaa radan ammuntakulmille, niitä ammuttiin sekä ylös että alas. Ja kaikkia mahdollisuuksia huijata ampujaa oli käytetty säälittä hyväksi, mikä näkyy tuloksissa, taisi käydä niin että kukaan ei ampunut SJAL: A-rajaa rikki syksyn MM -kisoja ajatellen.

Suurimmat ampujamäärät olivat yleisessä taljassa (yli 20 ampujaa) ja lonkkarissa - kaikkiaan mukana oli yli 80 ampujaa mikä taitaa olla ennätys ko. ampumalajissa.

Päivä oli melko viileä ja pilvinen, mutta kisa ammuttiin lähes kokonaan kuivan kelin vallitessa, vasta palkintojenjaon alkaessa pilvet laskivat pidättelemänsä vedet alas, ja voittajien juhlinta tapahtui vesisateessa.

Onneksi olkoon kaikille sarjonensa voittajille - tänä vuonna voittajat, mikäli ampuivat ainakin B-rajan, saivat automaattisesti paikan myös MM-kisajoukkueessa.

Kuvia ei tällä kertaa tullut aivän määrättömästi, päivän pimeydestä johtuen aika moni kuva päätyi rosikseen, mutta sentään jotain (193 kuvaa) on esillä ja ne löytyvät täältä...

More pictures can be found behind this link...








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti